söndag 24 januari 2010

Jag tror att vi redan har fått kontakt

Professor Simon Conway Morris, en evolutionsbiolog vid Cambridge University, har tydligen alldeles på egen hand kommit fram till vad alla andra genom alla tider fått lärt sig av sina mödrar – Don’t talk to strangers. Han uppmanar oss alla att inte prata med fientligt inställda Aliens, jag antar att de som alla andra skurkar har världsherravälde i sikte och förmodligen är här för att utrota oss människor.

Föredraget som professor Morris kommer att hålla går under namnet "Att förutse hur utomjordiskt liv kan se ut – och att förbereda sig för det värsta". Det hela verkar vara en munter och uppsluppen tillställning som säkerligen kommer att gå till historien. Visserligen skulle någon elak person kunna påstå att det låter nästan som en taskig replik i en lågbudget film från Hollywood, fälld av en anabolstinn General, men farbror Morris menar nog bara väl och vill vårt bästa.

Så kom ihåg att tala inte med små män/kvinnor/(?) som landar på din gräsmatta i flygande tefat eller andra farkoster utan giltiga registreringsskyltar utan ring farbror Morris istället så tar han hand om det hela – han har ju trots allt förutsett detta.

Läs mer >>


Inga kommentarer: